IMP van Xiamenrongxiangrui. & Exp. Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Xiamen Rongxiangrui Imp. & Exp. Co., Ltd

Xiamen Rongxiangrui Imp. & Exp. Co., Ltd

1
Xiamen Rongxiangrui Imp. & Exp. Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Export pct : < 10%

IMP VAN XIAMEN RONGXIANGRUI. &EXP. Co., Ltd is een fabrikant van Walkie-talkie, Mobiele radio, Repeater, Toebehoren met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht.

Met een brede waaier, een goede kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, worden onze producten uitgebreid gebruikt in openbare veiligheid, burgerluchtvaart, het verschepen, spoorweg, watermilieubescherming, de dienst, bouw en andere industrieën en andere industrieën.

Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen.

Onze zaken zijn gebaseerd op hoogte - de kwaliteit en de goede diensten, ons doel moeten ontwikkeling bevorderen en nieuwe merken creëren die een wederzijds voordeel voor zowel bedrijven zouden zijn als een win-win situatie zouden bereiken. De „TROUW, GROEPSWERK, WEDERZIJDS VOORDEEL, INNOVATIE, VERANTWOORDELIJKHEID“ is kernwaarden van ons bedrijf.

Wij stemmen in oprecht met alle onderzoeken van zowel binnenlandse als overzee bedrijven voor aardige samenwerking en vriendschappen

 

Contactgegevens
Xiamen Rongxiangrui Imp. & Exp. Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Emily

Tel.: 13696997250

Fax: 86-592-5281909

Direct Stuur uw aanvraag naar ons